پاورپوینت چریمویا                                                                    دانلود پاورپوینت چریمویابررسی چریمویاپاورپوینت جامع و کامل چریمویاکاملترین پاورپوینت چریمویاپکیج پاورپوینت چریمویامقاله چریمویاتحقیق چریمویا                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        دسته بندی                                        پاورپوینت                                        فرمت فایل                                         ppt                                        حجم فایل                                         7253 کیلو بایت                                        تعداد صفحات فایل                                         34                                                                دریافت فایل                                                                                                                                        فروشنده فایل                                                            کد کاربری 8044                                                            تمام فایل ها                                                                                                نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش) قسمتی از متن پاورپوینت : تعداد اسلاید : 34 صفحهچریمویا Annona cherimola طبقه بندی علمیچریمویا Cherimoya نام انگلیسی: Annona cherimola نام علمی:Annonaceae تیره:Magnoliales راسته:  ارزش غذایی و موارد مصرف مصرف فراوری و تازه خوری دارد(تنهایی یا همراه با چند قطره لیموترش)هسته له شده به عنوان حشره کش استفاده می شوداز مایع هسته در درمان بیماری های چشمی استفاده می شوداستفاده از هسته به عنوان دارو در درمان خشکی دهان،سوزش گلو و استفراغشاخه ها خواص هسته ها را دارندبرگ دارای کافئین است ارزش غذایی 100 گرم بخش خوراکی میوه گونه های دیگر Annona reticulata(custard apple)A.squamosa(sugar apple)A.muricata (sourop)A.cherimola *A. squamosa منشا و پراکندگی ارتفاعات آند در اکوادور،کلمبیا،بولیویدر ارتفاعات برزیل و شیلی به صورت بومی درامده استدر سال 1950 با آفت زدگی مرکبات در ارتفاعات سیرانوادا چریمویا جایگزین آنها شدسال 1970 در جزایر هاواییسال 1979 در ایتالیاکاشت در ارتفاع 750 متری در فیلیپین گیاه شناسی چریمویا به ارتفاع 5تا 9 متر می رسدشاخه ها کوتاه ،شاخه های جوان حالت رنگ زدگی و مویی دارندنیمه خزان کننده،ریزش برگ قبل از گل دادن و قبل از بهاربرگ کرکدار وبیضوی،پهنا 3.8-9 سانتیمتر،طول 7.6-15 گلها منفرد یا در دسته های 2-3تایی روی ساقه ای کوتاه و آویزانمیوه قلبی شکل به طول 10-20 سانتی مترپوست میوه نرم و گوشت آن شیرین انواع چریمویا DeliciosaCarterWhiteBastaPinchuaBaysWhaleyBooth آب و هوا چریمویا میوه ای نیمه گرمسیری است که نیازمند روز بلند استدر کلمبیا در ارتفاع 1400-2000 متر با دمای 17-20 رشد خوبی داشتدر پرو دمای مناسب ان:18-25 درجه در تابستان و 15-18 درجه در زمستانحساس به سرما نیازی به رطوبت زیاد نداردنیاز بارندگی سالیانه:120 میلیمتربارندگی متناوب مطلوب نیستباد شدید مانع گرده افشانی چریمویا می شود گرده افشانی عدم همزمانی در باز شدن گلها گرده افشانی را با مشکل روبه رو کرده استگرده افشانی با حشرات یا مصنوعیA.Senegalensis گرده دهنده مناسب: خاک در انواع خاکهای سبک و سنگین رشد می کندمناسب:  6.5-7.8PH تکثیر بذر خشک به مدت طولانی قابل نگهداری استقرارگیری بذر به مدت 1-4 روز درآب سپس کاشت در پیت یا ماسهپیوند دانهال ها در دوسالگیانتقال نهال 90-120 سانتیمتری به زمین اصلی A.reticulata  یا پایه مناسب:درخت کاستر داپل عملیات کاشت فاصله کاشت درختان جوان:7.5-9 مترمیانه کاری در چند سال اول با ارزن ،سبزی یا گیاهان زینتیدرختان جوان به صورت ردیفهای چسبیده به هم بهترین میوه را می دهند. سرشاخه زنی با نزدیک شدن شاخه ها به هم کوددهی 6 ماه پس از کاشت 225 گرم کود کامل با فرمول 10:8:6 برای هر درخت و 6ماه بعد به میزان 450 گرم برای هر درخت،سپس افزایش مقدار کود تا 2کیلوگرم برای هر درخت .آبیاری درختان جوان هر دو هفته یکبار برداشت محصول شروع باردهی از سن 4 - 5 سالگیتا 300 میوه در درخت (درشرایط خیلی عالی)میوه باید روی درخت برسد ولی تا حدی نارس برداشت میشود.بهترین زمان برداشت:زردی رنگ میوهعلائم رسیدن میوه:لق خوردن بذر داخل میوه ، معطر بودن میوهمیوه باید با کمی از شاخه برداشت شود نگهداری میوه نارس در دمای 10 درجه سانتیگرادبرای رساندن میوه دما را تا 20 درجه دمای معمولی بالا میبرندبسته بندی در دسته های 6.5 کیلویی آفات و بیماری ها مقاوم به نماتد استشته ها در انتهای میوه جمع میشوند توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.                                        دانلود پاورپوینت چریمویابررسی چریمویاپاورپوینت جامع و کامل چریمویاکاملترین پاورپوینت چریمویاپکیج پاورپوینت چریمویامقاله چریمویاتحقیق چریمویا